כניסה
למנויות
צרו קשר

טורטיית קינואה

טורטיות קינואה קלות להכנה, עשירות בחלבון וטעימות מאוד לאוהבי הקינואה!

רכיבים:
כוס קינואה - להשרות מינימום 4 שעות/ לילה
מסננים היטב ומוסיפים 1-2 כוסות מים קרים (קראי למטה מה המשמעות)
חצי כפית מלח הימלאיה.
חצי כפית אבקת אפייה, לא חובה.

אופן ההכנה:
טוחנים הכל יחד ומכינים במחבת טורטיות.
את הטורטיות נפריד בנייר אפייה ישר כשנכין אחרת הן נדבקות האחת לשנייה.
ניתן לשמור בהקפאה ולהפשיר ישירות על המחבת.

כיצד נתייחס?

אם נכין עם כוס מים אז כל יחידה זו מנת פחמימה אחת, הן יוצאות יותר "בשרניות" ויותר גמישות. 
בהכנה עם 2 כוסות מים הן יוצאות דקות יותר ואז 2 יחידות כמנת פחמימה.

סה"כ כל המתכון כ 374 קלוריות. למתכון נתייחס כפחמימה = סהכ 5 מנות פחמימה.
בהכנה עם 2 כוסות מים יצאו 10 טורטיות, כל אחת כ 38 קלוריות = 2 יחידות נתייחס כמנת פחמימה.

 

להאמין. לפעול. להגשים.